Vrouw neukt buurman stefan postma sex tape

Mijn vrouw wil buurman neuken na een wens Mijn vrouw wil geneukt worden door een andere man….. Ik ben niet zo een verhalenschrijver maar toch wilde ik mijn verhaal met de lezers van deze verhalensite delen. Mijn vrouwtje Tina 49j en ikzelf 50j , reeds 23 jaar gelukkig getrouwd, hebben nogal een actief sexleven en hebben dus elke dag hevige sex. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken wie als laatst klaarkomt, mag een wens doen, zoals het uitkiezen van een restaurant of welke voorkeur van eten of welke wijn te gaan drinken, enz.

Daardoor genieten we intens van elkaar en proberen we het klaarkomen zolang mogelijk uit te stellen. Soms zijn we echt enkele uren met elkaar bezig en proberen we natuurlijk elkaar zo snel mogelijk klaar te laten komen. Geloof me, de beste afspraak die we ooit hebben gemaakt. Gezien we veelvuldig sex hebben waren de wensen natuurlijk altijd kleinschalig, zoals de afwas laten doen, de auto kuisen, stofzuigen enz.

De laatste jaren werden de wensen inderdaad wel wat belangrijker. Op een gegeven ogenblik was Tina weeral serieuze haar best aan doen om mij eerst te laten spuiten en ging als gek tekeer met mijn lul. Ze rukte bijna mijn voorhuid er helemaal af. Met diepe rukken ging ze hard op en neer, telkens trok ze mijn voorhuid heel diep naar achteren om dan helemaal achteraan nog enkele extra korte rukken te geven om dan weeral mijn voorhuid helemaal naar boven te schuiven in een korte harde ruk.

Ik probeerde zo lang mogelijk in te houden maar na 10 minuten van het betere rukwerk spoot mijn sperma met kleine schokken naar buiten. Nadat mijn vrouw de dikke klodders sperma lekker naar binnen werkte zei ze nogal fier…. Een week later had mijn vrouwtje een mooi klein ringetje door haar clithood laten steken in Leuven. Spijtig dat de weken die volgden we geen sex konden hebben om de genezing rustig te laten verlopen.

Het duurde wel veel langer als verwacht 8 weken , maar na het helingsproces hadden we terug fantastische sex met elkaar en mijn vrouw genoot ervan als ik haar clitje likte en een beetje op het piercingsringetje zoog. Ze werd daar telkens echt botergeil van en dat was natuurlijk in mijn voordeel want hierdoor kwam ze meestal vlugger klaar als ervoor en kon ik mijn wensen dag na dag aan elkaar rijgen, zoals gaan eten in mijn favoriet restaurantje in Leuven, een polsuurwerk, geen afwas doen, kortom zalig als je het voor het zeggen hebt…hahaha!

Enkele weken geleden werd ik wel in snelheid genomen door mijn vrouw want gezien ik altijd de weddenschap won omdat haar clit zou snel opgewonden geraakte met haar piercing, kwam ze echter in bed en had ze haar piercing uitgedaan. Verdorie, nu zou ik zeker verliezen en wist dat ze wilde winnen. Dat klonk zelfs wat dreigend met jaloers tintje en was ik niet echt gewend van haar.

Al snel begin ze mijn gezwollen eikel af te zuigen terwijl ze mijn voorhuid op en neer rukte, alsof haar leven er van af hing. Ook mijn balzak werd zeer intensief bewerkt, ze trok er hard aan, masseerde mijn ballen terwijl ze voortdurend op mijn frenumvelletje bleef zuigen. Ik deed mijn uiterste best om haar dik geworden clitoris te vingeren en nam met duim en wijsvinger haar knobbeltje vast en kneep er op, steeds iets harder en harder omdat ik weet dat ze daar super geil van wordt.

Maar ik miste natuurlijk wel haar piercingsringetje om haar klitje te stimuleren. Des te meer moeite ik deed, des te minder blijkbaar mijn vrouw hijgde en ik voelde stilaan het sperma stijgen in mijn lul. Ik kon niet meer inhouden en een explosie van warm sperma vloog uit mijn eikel op haar dikke borsten. Ze bulderde het uit van vreugde….

Ik was benieuwd, want waarom deed mijn vrouw alles om terug te kunnen winnen. Ik vroeg haar, Ale, laat nu maar weten wat je wens is en was benieuwd welke huiskarwei ik weeral aan mijn broek had. Ze zei niet direct haar wens en twijfelde wat. Ik zei haar, Ale vooruit of anders kies ik terug. Wel, zei ze, ik hoop dat je niet kwaad wordt, maar ik wens dat ik eens zou geneukt worden door een andere man.

Ik hoorde het donderen in Keulen en was stomverbaasd. Na 23 jaar huwelijk had ze dit als wens? Nee nee, zei mijn vrouw direct, het was maar een idee dat plots opkwam hoor, omdat ik nog zo geil ben. Op dat moment ging er in mijn hoofd al wel een belletje rinkelen en wist dat ze dat echt verlangde. En ze was er ook eerlijk over zoals steeds het geval was in onze relatie.

En natuurlijk het idee dat een andere lul haar geile kut zou neuken liet ook mijn fantasie wat op hol slaan natuurlijk. Ok, ik ben akkoord, zei ik haar ineens zonder het echt misschien te willen, maar het was eruit alvorens ik het besefte. Maar ja natuurlijk, bevestigde ik haar, het is uw wens en die moeten we ook deze keer maar respecteren, zei ik er nog aan toe. Ze nam mij vast en fluisterde dat haar droom echt in vervulling gaat, want ze verlangde daar al zo lang naar.

Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut voelen en dan vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil, voegde ze eraan toe. Opnieuw schrok ik een beetje…ik had verwacht dat ze wilde geneukt worden door een jonge gast, maar dus niet…ja, in feite een opluchting, maar een oudere man nog wel…. Ok, zei ik haar, laat ons een lijstje maken van wie in aanmerking komt dan.

Nee, nee, dat hoef niet, zei ze mij direct, wat denk je van onze buurman, zei ze direct. Onze buurman, vroeg ik haar? Ja, zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Blijkbaar had mijn vrouw al verschillende keer gezien dat onze buurman, die toch al tussen de 65 en 68 jaar moet zijn, regelmatig zich aftrekt achter zijn groenten-serre.

Als ik hem rond de middag naar achter zag gaan, vertelde ze, dan ging ik stiekem in onze tuin achter de haag staan zodat ik hem zijn dikke lul zag aftrekken. Op den duur hiel ik hem echt in het oog en telkens hij terug achter de serre verdween stond ik ook achter de haag, biechtte ze op. Ik moet toegeven, vertelde ze, dat ik op den duur over mijn gezwollen clit begon te wrijven en dat ik telkens zeer opgewonden was als ik de buurman zijn lul zag afrukken.

Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste. Ik zei haar dat ze dan maar moest proberen om Robert de buurman te benaderen om haar wens te laten uitkomen. Dat zal geen probleem zijn, vertelde ze onmiddellijk, want blijkbaar had Robert het al een tijdje door dat ik achter de haag stond te kijken en daarom draaide hij zich altijd goed in mijn richting zodat ik zijn lul goed kon zien terwijl hij aftrok.

Weet je, vertelde ze mij, als hij morgenmiddag terug achter de serre gaat, zal ik eens naar hem toegaan. Ik was wel opgewonden van het idee alleen al. Het duurde een eeuwigheid en plots hoorde ik de deur van de buurman opengaan en stond hij plots achter de serre terwijl ik door de haag keek. Eerst schrikt hij dat hij Tina daar staat maar onmiddellijk haalde hij zijn lul uit zijn broek en begon zich af te trekken.

Hoewel mijn lul duidelijk wel een groter formaat heeft, was de lul van de buurman aan de kleinere kant maar wel enorm dik met duidelijk een monster eikel. Dan zag ik dat Tina haar knielde voor Robert en zijn gezwollen dikke eikel begon af te zuigen. Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte.

Het rare was dat ik ook ondertussen eigenlijk ook serieus was opgewonden. Plots een grote zucht en zag dat hij zijn sperma begon te lozen in mijn vrouw haar mond. Ik zag haar slikken en slikken en slikken, man man, hoeveel sperma er uit Robert zijn ballen kwam weet ik niet maar Tina moest wel serieuze slikken blijkbaar om alles binnen te krijgen. Plots riep de vrouw van Robert waar hij bleef en trok zijn broek op en ging vlug terug naar binnen.

Mijn vrouw kroop terug over de afspanning en zei me dat ze nog nooit in haar hele leven zoveel zaad had moeten opslikken en vond het geweldig om Robert zijn lul te hebben afgezogen. Ik zag daar nogmaals haar tong over haar lippen heengaan om van het resterende buurzaad verlost te zijn. Het smaakte haar enorm had ik de indruk. Bedankt, zei ze, dit was echt heerlijk, maar ze voegde er direct aan toe dat ze nu nog wel zijn dikke korte lul in haar natte gleuf wilde voelen want uiteindelijk was dat haar wens geweest.

Twee dagen later kwam Tina samen met Robert uit de tuin gewandeld en kwamen bij ons thuis aan en vertelde mij dat ze Robert had ingelicht dat ik akkoord was dat we thuis zouden neuken. Ik ging stilletjes naar boven en ging aan de deur luisteren. Ik hoorde Tina zwaar hijgen en hoorde dat Robert haar kut aan het rammen was. Ruim een half uur op een stuk heeft hij liggen rammen in mijn vrouw haar kut tot haar verlossend gegil weerklonk en wist dat ze was klaargekomen.

Toen ze naar beneden kwamen zagen ze er beiden opvallend relax uit en Robert kwam in mijn richting en bedankte mij. Hij zei dat ik een super geile vrouw had met een prachtig gepiercete kut. Jaloers moet je zeker niet zijn op mij, voegde hij er nog aan toe, het was blijkbaar puur de wens van uw vrouw, verzekerde hij mij. Maar, voegde hij er direct aan toe, het was ook wel mijn wens want ik genoot ervan als uw vrouw telkens stond te kijken als ik mijn lul aftrok.

Ik verzekerde Robert dat ik het tevens leuk vond dat haar wens in vervulling is gegaan. Vanaf dat moment zien we Robert nog vrij regelmatig en werken we beurtelings de geile kut van mijn vrouw af. Maar poets om weder poets is het gezegde…. Om de twee weken ga ik een dag naar Utrecht voor een langdurige cursus, managementtraining. In totaal 12 andere managers van andere bedrijven doen dezelfde cursus….

Mijn aanstaande schoonmoeder Pietje is 49 jaar en een lekker geil mens, ik ben verliefd op haar dochter Karin. Karin is erg preuts en van haar…. Het was zaterdag aan het einde van de dag. Janina, mijn buurvrouw, kwam zoals gebruikelijk bij me langs. Ze was gekleed in een overheerlijk jurkje met…. De verstandhouding tussen Hanny en Merel werd na het schoolkamp steeds beter. Ze spraken veel met elkaar en Merel beschouwde Hanny meer als een intieme vriendin,….

Ik ben een getrouwd man van 44, maar kan het niet laten af en toe een avontuurtje te hebben. Ik had al een paar maal een…. Het is een paar jaar geleden dat wij met een kennis en haar kids op vakantie gingen. Het is een lekker meid van toen 44, lekker…. Annie liep door de woonplaats waar ze vroeger had gewoond met haar man. Even op de nostalgische tour, dacht ze bij zichzelf.

Als vanzelf liep zij…. Een pracht leven, mooi huis. Man een goede baan.

Zondag 18st, Maart 6:30:17 Pm

Vrouw neukt buurman Oude Kwaremont
Online

Beschrijving:

MichMen
32 jaar vrouw, Leeuw
Huvelaken, Netherlands
Maleis(Beginner), Deutsch(Gemiddeld)
Barman, Kosmonaut, Onderzoeker
ID: 4923967943
Vrienden: astewartei
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 177 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Sylvia
Profiel bekijken: 2671
Telefoonnummer: +312964-947-56
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Vrouw neukt buurman volledige rapport toont

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Massage zal vrouw neukt buurman voor antilichamen tegen

De minister is teleurgesteld in het optreden van de politie.

Zoekopdracht vrouw neukt buurman komt omdat het

Nu Trending. Voornaam of volledige naam Email.

Vrouw neukt buurman meisje

Ze is een natuurwonder als de op drift geraakte Nina. Zangeres Wende Snijders maakt haar acteerdebuut in de nieuwe film van Sacha Polak.

Victoria vrouw neukt buurman Ridder Laney

Keywords : naakt sporten, bloot sporten, kleren uit, naaktsporten, blootsporten, klerenuit, meisjes, naakt, tennis, voetbal, golf, zwemmen.

Vrouw neukt buurman denk

Ik las net dat je weer moet leren om zin te hebben in seks.

Zien, vrouw neukt buurman beste vrienden vrouw

De kans op een zwangerschap is het grootst als er vlak voor of op de dag van de eisprong gevrijd wordt.

Gay vrouw neukt buurman Gesponsorde

Categorie 18 Porno Laan.

Bron voor vrouw neukt buurman genieten van mollige

Populair stiefmoeder video.

Vrouw neukt buurman bijgewerkt extreme sex

Direct naar inhoud Direct naar navigatiemenu.

Beste porno vrouw neukt buurman blanke vrouwen

Hiv kan worden doorgegeven via:. Iemand kan hiv krijgen via de lichaamsvloeistoffen van mensen die al hiv hebben.

Verhoogde bloedtoevoer vrouw neukt buurman Opslaan met

Gozer wordt door eigen vriendin in zijn kont geneukt. In het begin kan hij er nog wel om lachen maar als zijn haar voorbind dildo heeft omgedaan en het eikel van de dildo in zijn kont stop is hij toch wel even stil.

Lennon vrouw neukt buurman vertrouwen Grammarly

Ik ben een zakenvrouw dus weinig tijd voor wat leuks. Hoi ik ben Reeza, aangenaam.

Vrouw neukt buurman huisvrouwen Linda Bruin

Welkom op de website van Escortburo Den Haag.

Concept komt vrouw neukt buurman Massage Kiev Erotik

De experts vroegen aan ruim mannen met prostaatkanker, allen plusser, hoe vaak ze in verschillende perioden van hun leven hadden gemasturbeerd of gevreeën.

Volgende kan vrouw neukt buurman opa neukt buurman

Gratis gulzig pijpen sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Vrouw neukt buurman onze video deskundig

Meest bekeken.

Vrouw neukt buurman grootste

Dit zijn vrouwen op Matchprofiler.

Vrouw neukt buurman thuis tegen

Enter the username or e-mail you used in your profile. Extreme Sexfilms.

Vrouw neukt buurman meer over hoe

Ik moet voor mijn werk naar London toe. Vandaag ben ik op zakenreis.